Fedra

‘Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou’ is het motto van Fedra en van de scholen. De leerkrachten en andere personeelsleden op de elf scholen van Fedra zorgen met aandacht, ambitie en aanpassingsvermogen voor een goede voorbereiding op de toekomst voor ieder kind. In ons onderwijs zijn de drie hoofdfuncties, kennis overbrengen, sociale vaardigheden aanleren en ruimte bieden voor individuele ontplooiing in balans. We investeren in de relatie met zowel de leerlingen als met andere volwassenen. Wij zijn solidair en geven de mensen om ons heen ruimte en vertrouwen, omdat zij competent zijn.

Wij vinden dat kinderen een omgeving nodig hebben die leren mogelijk maakt en waar het goede voorbeeld wordt gegeven. Samen met de ouders/verzorgers van onze leerlingen zijn wij verantwoordelijk voor een evenwichtige ontwikkeling naar (jong)volwassenheid. Vertrouwen in elkaar is dus van wezenlijk belang. Niet ieder kind leert op dezelfde manier en in hetzelfde tempo. Wij zorgen er daarom voor dat de leerlingen zich in veiligheid en geborgenheid kunnen ontwikkelen, op grond van een door de leerkracht(en) ontworpen passend onderwijsaanbod, Dit gebeurt binnen de groepsgerichte schoolorganisatie. Wij zien en horen ieder kind.

Documenten en reglementen die voor alle Fedra scholen gelden:

Contact

 

Antillenstraat 21

1944 XA Beverwijk

0251-217101

info@fedra.nl

Werken bij Fedra

Fedra zoekt onderwijsprofessionals die hun vak verstaan. Leerkrachten en onderwijsassistenten die houden van het onderwijs en de ambitie hebben om dat onderwijs – en zichzelf – te blijven ontwikkelen. Ben jij een echte vakvrouw of vakman en deel jij deze ambitie? Solliciteer!

Kijk op www.fedra.nl voor openstaande vacatures. 

Je kunt ons ook je open sollicitatie sturen.

Wij kijken ernaar uit!